marți, 15 septembrie 2015

Mami, mai vreau inca o felie de paine cu magiun!

Buna dragilor,
Ma bucur sa descopar produse romanesti de calitate superioara, stiti voi cele care impresioneaza strainii care vin in vizita la noi. Spre deosebire de alte popoare noi pastram si perpetuam traditiile stravechi care sunt prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi. Respectand o reteta de peste 101 ani magiunul de Topoloveni produs de SONIMPEX TOPOLOVENI, face parte din categoria produselor traditionale romanesti care sunt 100% naturale, fara zahar adaugat, gluten si conservanti.

Magiunul nostru este fara E-uri care stim cu totii cat de periculoase sunt pentru sanatate. Tocmai pentru ca are o compozie oprima care protejeaza organismul si asigura o bariere impotriva imbolnavirilor, acest magiun a primit numeroase premii si distinctii:
- O Stea de Aur la Great Taste Awards 2015, competitie organizată in Marea Britanie;
- Multiplu premiat „Superior Taste Award” de catre Institutului pentru Gust si Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian Traditional Taste“;
- Cod Operator NATO, Certificat Kosher sau Certificat HALAL.
Asa ca un asemenea produs a fost asteptat cu nerabdare si primit cu multa bucurie de intrega familie.
Ca multi dintre voi si eu am crescut cu magiunul pe care bunica il pregatea cu constiinciozitate in fiecare an. Era un ritual clasic respectat cu strictete pentru ca iarna magiunul reprezenta singura sursa de vitamine pentru intreaga familie. Pentru mine, copil crescut la tara, magiunul cu al sau gust inconfundabil era echivalentul acadelei din ziua de azi pentru generatia de copii crescuti in oras.
In amintirea acelor frumoase clipe ale copilariei, am zambit la prima intalnire cu magiunul de Topoloveni si curiozitatea si dorinta de a-l descoperi, era la fel de mare ca cea a fetitei mele de 5 anisori. 

- Wow mami, acest magiun are o bratara cadou pentru mine! A exclamat fericita Ania. Da, magiunul de Topoloveni are un amabalaj superb, care atrage si te indeamna sa-l iei cu tine acasa. Nu stiu daca producatorii s-au gandit ca bentita cu tricolor care inconjoara capacul, poate fi folosita ca bratara pentru fetite, dar in cazul nostru s-a potrivit de minune la mana piticei de 5 anisori.

In ceea ce priveste gustul, ei bine, este pe masura asteptarilor, placut si aromat, pe noi ne-a cucerit complet. 
- Mami mai vreau o felie de paine cu magiun! E delcios!
Aceste cuvinte reprezinta o melodie pe care fiecare mamica si-ar dori sa o auda la nesfarsit, pentru ca, de obicei, cei mici preocupati de jocurile lor incearca sa scurteze cat mai mult timpul petrecut la masa. Mamici de pitici, daca doriti sa achizitionati acest magiun aveti la dispozitie urmatoarele posibilitati: din magazinul on-line  dar se poate cumpara din cele doua magazine proprii din Bucuresti: Str. C.A. Rosetti nr. 26 sau Bd. Carol I nr 57, Sector 2, precum si din magazinele partenere.
Update: magiunul de Topoloveni a inceput cursurile grupei mari de la gradinita.
Multumim Brander & Sonimpex Topoloveni pentru sansa de a descoperi acest produs minunat.
Dragilor, voi papati magiun de Topoloveni?

Distribuie:

Un comentariu: